Logo

Het logo is meestal de eerste kennismaking die de potentiële klanten hebben met uw onderneming of bedrijf. Een logo moet duidelijk zijn, helder van vorm en aanspreken. Een beeldtaal in lettertype, kleur en elementen die laat zien wat u uit wilt stralen.

Visuele identiteit

Met uw logo maakt u bekend wie u bent. Mensen willen in een oogopslag zien met wie ze te maken hebben. Uw bedrijf, uw producten en uw imago moeten inspelen op de gevoelens van uw klanten. De visuele identiteit van uw bedrijf is heel belangrijk voor uw herkenbaarheid in de markt.
Bij Design by Elja maken we een logo dat bij uw bedrijf en product past. Naar aanleiding van uw wensen stemmen we uw logo en huisstijl af op uw uitstraling.

Persoonlijke aanpak

Het ontwerpen van een logo is een gezamenlijke proces. Als bedrijf moet je weten wat je wilt uitstralen. Hiervoor is het belangrijk om samen te bepalen welk gevoel een logo moet uitstralen. Om dit te bereiken zullen we in een persoonlijk gesprek moeten bepalen wat de doelen zijn.
Van belang zijn de volgende punten:

  • De boodschap die uw bedrijfslogo moet uitstralen
  • De primaire doelgroep
  • De unique selling points van uw bedrijf
  • Het hoofddoel van uw logo ontwerp
  • Eventuele wensen over kleurgebruik, gewenste toepassingen, budget en planning

Is je interesse gewekt? Vraag dan nu een offerte aan en wellicht komen we tijdens een kennismakingsgesprek al tot nieuwe inzichten en ideeën.

Offerte aanvragen Contact