Kiekeboe blog header welkom
Al een poosje is het iets stiller op mijn blog. Gedurende de feestmaanden was het super druk hier. Ik mocht mooie kerstkaarten ontwerpen en diverse bedankjes in de stijl van Your day in a frame. Daarnaast heb ik uiteraard ook genoten van alle sneeuw en alle sneeuwpret. Als we dan toch niet op wintersport gaan is sneeuw in Nederland wel het leukste om van te genieten.

Geboortekaartjes
Achter de schermen heb ik heel hard gewerkt aan een hele serie geboortekaartjes in de stijl van Your day in a frame. Deze geboortekaartjes zijn binnenkort te bestellen op de site. Op dit moment ben ik hard aan het werk om alles mooi in de site te zetten. Ik verkoop al wel geboortekaartjes onder de naam Poppepluis maar ik wilde ze ook graag aan het assortiment van Your day in a frame toevoegen. Hou de site dus goed in de gaten.

sneeuwengel inspiratie
Inspiratie
Daarnaast ben ik begonnen met inspiratie illustraties. Dingen die mij inspireren zet ik om in een illustratie. Dit kan van alles zijn. De sneeuw, een mooie quote of een foto die ik voorbij zag komen. Zeer regelmatig zal ik dus ook nieuwe inspiratie illustraties toevoegen. Een aantal van de illustraties zullen binnenkort ook als gewone kaart te verkrijgen zijn. Leuk om te versturen, nog leuker om te krijgen.

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken

Fijne dag verder en maak mooie herinneringen.
Elja van der Laan – Reussink