Geniet van die kleine pareltjes.

Het zijn vaak de kleinste dingen in het leven die de kers op de taart zijn. Ruim 1,5 jaar geleden bijvoorbeeld reed ik met mijn kleine meisje naar het verre Dinxperlo. Samen voor 2 nachtjes naar de geweldige camping de Mebel. Haar broers waren daar al met opa en oma en wij zouden ze daar ophalen. Ik denk dat daar haar liefde voor koeien is ontstaan.
Het werd uiteindelijk een bijna helse rit van ver over de 3 uur. Het was heel warm, Mayra kreeg net tandjes en haar hele onderkaak was dik, ontstoken en opgezwollen. Als we buiten waren ging het prima maar zodra we in de auto waren wilde ze eigenlijk alleen maar met mama knuffelen. Maarja, die moest rijden.
Ik heb geloof ik elke parkeerplaats en elk tankstation op de route gezien maar uiteindelijk zijn we er gekomen.
Ondanks dat het een verschrikkelijke rit was zat er in die rit een klein pareltje dat ik tot op de dag van vandaag koester.
Tijdens de eerste stop zat mijn kleine meisje in het gras. Met een schattig jurkje aan tussen de bloemetjes. Tussen de tranen door kon ze eindelijk even glimlachen naar me en van dat moment heb ik net een foto gemaakt. Mijn eigen kleine bloemenmeisje. Elke keer als ik naar die foto kijk moet ik lachen. Lachen om het geluk dat zij brengt en de liefde die ik voel voor haar.
Ze was nog lang niet zo groot als het meisje op deze illustratie maar dit doet me er aan denken. Hoe blij een kind kan zijn met de paardebloemen. Zeker als ze pluisjes krijgen. Plukken en blazen maar. Gedragen door de wind gaan ze naar verre oorden om daar opnieuw te groeien en te bloeien. Het zijn de kleine dingen die tot grote hoogte kunnen uitgroeien
Deze illustratie is als poster te verkrijgen. Informeer naar de mogelijkheden.

your day in a frame - life is full of beauty - kleine dingen

Fijne dag,
Elja van der Laan – Your day in a frame