31 oktober is het weer halloween. Zelf doen we er eigenlijk helemaal niks aan maar ik vind het een geweldig leuke “feestdag”. Een soort carnaval maar dan zonder de drank zeg maar. Lekker verkleden, griezelen en (niet geheel onbelangrijk) lekker snoepen. En laat ik daar nu net van houden.
Met twee jongens in huis die houden van alles dat stoer en eng is, is halloween ook de dag bij uitstek die ze leuk vinden. Of eigenlijk vinden ze de winkels leuk want nu verkopen ze eindelijk stoere maskers, kleding en versiering. Niet dat we dat deze week kunnen betalen (zie mijn blog over de twirlscrisisweken) maar het gaat om het idee. Om de pijn iets voor ze te verzachten heb ik een leuke poster gemaakt die we kunnen uitprinten en ophangen. Zo kunnen we toch het huis een beetje versieren. Verder struin ik pinterest af naar vrolijke DIY (do it yourself) projecten om ons dit weekend op uit te leven. Zodat we tussen Pasen en Sinterklaas toch nog een leuk versierd huis hebben. (en een leuk tijdverdrijf voor het weekend, ook niet onbelangrijk).
Toen een vriendin van mij aangaf dat ze dit weekend een halloween feest hebben in de straat bedacht ik dat het misschien wel weer leuk was om de poster hier aan te bieden. Voor de liefhebbers is de poster dus weer te downloaden (klik op het plaatje onderaan). En als je hem echt heel leuk vind zou ik het waarderen als je hem (bijvoorbeeld) op pinterest of facebook deelt met je vrienden.
Happy halloween - your day in a frame
Fijne dag
Elja van der Laan – Your day in a frame