Hoedje van papier

Al jaren mag ik voor allerlei lieve klanten geboortekaartjes ontwerpen, maar een echte eigen collectie had ik nog niet. Alle ontwerpen die ik maakte, postte ik her en der online op de social media en regelmatig komen daar weer nieuwe ontwerpen uit voort.

Veruit de meeste ontwerpen belandden echter in de digitale work-in-progress bak. Een digitaal mapje (of 2, of 3) waarin alle ontwerpen verdwijnen die nog niet helemaal af zijn (in mijn ogen dan). Daar blijven ze gerust een hele tijd staan. Veelal omdat ik met andere opdrachten bezig ben maar soms ook omdat ik het gevoel had dat er nog iets aan mistte.

En toen opeens was daar het hoedje van papier. Of eigenlijk het idee om een papieren bootje, vliegtuigje of hoedje te verwerken in mijn ontwerpen. Ik ging door de work-in-progress bak en langzaam ontstonden er nieuwe illustraties van oude ontwerpen. De komende maanden ga ik werken aan deze eigen ‘Hoedje van papier’ collectie. Met als uiteindelijke doel misschien toch wel weer die eigen site voor geboortekaartjes.

Tot die tijd kan je ze natuurlijk bekijken op mijn instagram-account of gewoon bestellen.