Samenwerking

Een tijdje terug benaderde Jessica van Hoera & Co mij met een vraag over een geboortekaartje. In plaats van een kant en klaar kaartje wilde zij graag een samenwerking. Zij was al even zwanger en wilde graag beginnen aan alle accessoires en versieringen voor de kinderkamer en de kraamcadeautjes. Zelf maakt zij unieke en cadeaus en voor haar eigen kindje wilde ze uiteraard ook van alles maken. Doorgaans ontwerp ik een geboortekaartje van het begin tot het einde en rond ik het kaartje af op het moment dat het kindje geboren is. In dit geval ging het iets anders en dat was enorm leuk om te doen.

“Onaf geboortekaartje”

Jessica vroeg aan mij of het mogelijk was om wel het kaartje te ontwerpen en de photoshop-bestanden te ontvangen, maar dat ze de afronding zelf zou mogen doen. Uiteraard was dat mogelijk en zo kwam het dat ik een “onaf” geboortekaartje aanleverde aan een klant. Onaf in de zin van, er stond nog geen naam op, geen geboortedatum en ook de rest van de informatie ontbrak. Maar ook zonder die informatie was het al een mooie kaart. Vooraf kreeg ik van Jessica een uitgebreide beschrijving van alle wensen en samen zijn we tot de gewenste compositie gekomen. Zij kreeg van mij uiteindelijk het bestand in photoshop. Netjes alle elementen los gesplitst in lagen zodat zij zelf de juiste laag kon selecteren en daar iets moois mee kon maken.

Sies

Uiteindelijk duurde het nog even maar eind juli is haar dochter Sies geboren. En niet snel daarna kreeg ik het eindresultaat te zien. En wat is dat enorm leuk om te zien. De losse elementen (het wolkje en de waslijn met hartjes) heeft ze verwerkt in meerdere artikelen. Zo was er een schattig truitje en een mutsje. Helemaal in de gekozen ontwerpstijl. Ik zag ook nog prachtige kraamcadeautjes voorbij komen en er stond een mooi geboortebord in de tuin.

Al met al een samenwerking naar mijn hart. Samen met de klant iets moois creeren en zien hoe dit naar een hoger niveau getild kan worden. Heb jij ook bijzondere wensen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden.

*alle foto’s zijn gemaakt door Jessica van Hoera & Co en geplaatst met toestemming