Sinds een tijd ben ik betrokken bij Freya voor het opmaken en vormgeven van hun magazine. Eens in het kwartaal wordt het magazine naar alle leden gestuurd. Het is een magazine vol ervaringsverhalen, wetenswaardigheden en nieuwe onderzoeken op het gebied van vruchtbaarheidsproblemen.

Verhalen uit het leven
Het magazine staat vol met verhalen uit het leven. De ervaringen tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen, de keuze om samen verder te gaan of de keuze om bepaalde dingen wel of niet te bespreken met familie en vrienden. De verhalen komen van de leden zelf, de commissies binnen Freya en onderzoekers die zich bezig houden met het vruchtbaarheidsproblemen.

Online magazine
Al een tijdje hebben we het idee om het magazine, of een deel daarvan, voor een breder publiek beschikbaar te maken. Ook niet-leden zoeken naar verhalen en steun. Freya hoopt op deze manier meer mensen tot steun te kunnen zijn. Freya zet zich in voor haar leden maar ook niet-leden zijn zeer waardevol.

Veel leesplezier
We hopen met het online magazine iedereen een nieuwe service te bieden. We wensen je veel kracht, sterkte en leesplezier ook. Je staat niet alleen!