Gisteren schreef ik al over Feline en haar mooie dag op oma’s schoenen. Ik mocht voor de mama van Feline en Floris ook nog een andere illustratie maken. Het is een illustratie geworden van de eerste ontmoeting tussen Feline en Floris. Prachtig en ontroerend om te zien hoe zo’n klein meisje kan genieten van haar nieuwe broertje. De liefde spat bijna van de foto af en deze mocht ik verwerken in de illustratie.

Kleine Floris ligt lekker te slapen en bij te komen van de bevalling terwijl Feline maar blijft kijken naar het kleine neusje en de kleine handjes van Floris. Het blijft mooi om te zien hoe intens zo’n ontmoeting tussen broer en zus kan zijn. Iets waar je maanden naar toe leeft en dan opeens is hij/zij er gewoon opeens. Daarna komen heus de lastige momenten en het (tijdelijke) jaloerse gedrag maar die eerste ontmoeting is vaak zo mooi. Ik heb er zelf elke keer van genoten. Je oudste groeit bij wijze van in 1 minuut 50 centimeter en wordt enorm veel wijzer. Je kleine uk is geen uk meer maar grote broer/zus.
Ik hoop nog vaak zo’n mooi aandenken aan een geboorte te mogen maken. Wil jij de volgende zijn?? Dat kan. Klik dan hier voor meer informatie.

Your day in a frame - Geboorte

Fijne dag,
Elja van der Laan – Your day in a frame