Beeldbewerking

jeruzalemkapel

  • Er zijn prachtige familiefoto’s gemaakt maar op foto 1 staat opa met zijn ogen dicht en de rest van de familie leuk. Op foto 2 staat opa leuk maar oma weer niet. Het liefste zou je de twee foto’s combineren zonder een nieuwe fotoshoot te maken. Of je kiest toch voor foto 1 omdat dat de beste van de foto’s is.
  • Je hebt mooie foto’s gemaakt voor je webshop alleen de achtergrond werkt niet. Net te donker, rare schaduw, of vreemde lichtval. Of vlak voor die fotoshoot valt er iemand met een kras of blauwe plek tot het gevolg.
  • Mooie oude gebouwen worden ontsierd door hedendaagse borden en paaltjes voor, op en naast het gebouw. Geef een gebouw zijn schoonheid terug.

Beeldbewerking kinderfotografie

Onmisbaar voor goede communicatie

Het gebruik van foto’s en afbeeldingen zijn onmisbaar in de hedendaagse communicatie. De afbeeldingen moeten echter de juiste boodschap overbrengen. Met sterke afbeeldingen brengt u uw product eerder en beter aan de man. Of laat uw gebouw in al zijn glorie zien. Beeldbewerking is dus een krachtig middel om uw boodschap te verbeelden.

Design by Elja kan uw foto’s bewerken zodat onevenheden weggewerkt worden. Design by Elja kan twee foto’s combineren zonder dat er zichtbaar is waar de twee foto’s elkaar raken. Wij kunnen u ondersteunen bij het retoucheren, bijkleuren, manipuleren en bewerken van uw afbeeldingen en foto’s. De mogelijkheden zijn eindeloos en leveren altijd een beter en sterk resultaat op. Met uw “nieuwe” beelden kunt u uw product op de juiste manier verkopen.

Stuur Design by Elja een mail met uw wensen en evt. de te bewerken foto’s en wij informeren u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden. Bij grote hoeveelheden hanteren wij staffelkortingen.