Dit weekend was Your day in a frame in de Ardennen.
Ieder jaar gaan we met een grote groep vrienden naar de Ardennen. Al jaren gaan we 1 keer per jaar met elkaar op vakantie. We huren een luxe huis met alles er op en er aan. Sauna, bubbelbad, zwembad (soms) en lekker veel ruimte om met elkaar te relaxen. De mannen gaan meestal fietsen en de vrouwen wandelen en rommelen rond het huis.
Tegenwoordig zijn er gelukkig ook veel kinderen bij en de interactie tussen de kinderen en de gezinnen is geweldig. Alhoewel mijn jongens al een stuk ouder zijn genieten ook zij met volle teugen. Mayra past prima tussen het jonge grut en de kinderen rommelen met elkaars speelgoed.
Het speelgoed van andere kinderen is ten slotte veel leuker dan je eigen speelgoed. Veel gehoord was dan ook mijn, mijn, mijn als iemand weer eens met iets aan de haal ging.
We maakte een mooie lange wandeling naar een dam in de rivier, aaide paarden en zagen koeien. En uiteraard genoot ik in het bubbelbad. Heerlijk ontspannen na alle inspanning.
Vandaar dat het even stil was op Your day in a frame. Maar nu gaan we weer hard aan de slag met alle mooie opdrachten die klaar liggen. Verrassingen voor de oppas, voor een huwelijksjubileum, voor opa’s en oma’s en leuke bedrijven.
We kunnen er weer helemaal tegen aan.

Wil je ook een leuke verrassing voor iemand?? Informeer naar de mogelijkheden.

Your day in a frame - Ardennen

Fijne dag,
Elja van der Laan – Your day in a frame