Aanpassingen logo

Het logo is meestal de eerste kennismaking die de potentiƫle klanten hebben met uw onderneming of bedrijf. Een logo moet duidelijk zijn, helder van vorm en aanspreken. Een beeldtaal in lettertype, kleur en elementen die laat zien wat u uit wilt stralen.

Eeuwigheidswaarde

Logo’s hebben (meestal) geen eeuwigheidswaarde. Een logo moet met zijn tijd meegaan, blijven aanspreken en vernieuwen. Een bedrijf verandert soms van richting en ook de filosofie kan veranderen. Soms kan met een kleine aanpassing het logo weer helemaal van deze tijd gemaakt worden. Aanpassingen in kleur of bijvoorbeeld in lettertype zijn dan mogelijk.

Digitalisering logo

Soms is een logo zo oud dat er nog geen goede, digitale bestanden voorhanden zijn. Het originele logo is wellicht ingescand en mist scherpte en helderheid. Nog vaker zijn er alleen jpg en png bestanden voorhanden en is er geen vectorbestand voorhanden. Afdrukken op briefpapier gaat dan vaak nog wel goed maar een groot reclamebord, vlag of een grote poster wordt onscherp en onzuiver. Designbyelja is in staat een bestaand logo geheel te digitaliseren waarna u beschikt over de nieuwste bestandsformaten waarna u deze kunt gebruiken voor huisstijl, websites en reclameuitingen.

Offerte aanvragen Contact